KLJ Meensel-Kiezegem
Kamp
Vertrek, aankomst Het kamp gaat van start voor alle leden op dinsdag 22 juli.
Onze +16’ers trekken richting kamp op hun stalen ros en vertrekken daarom al om 9uOO. We spreken af aan het lokaal in Meensel.
De -16 verwachten we om 12uOO, ook aan het lokaal in Meensel.
Op donderdag 30 juli om 13 uur is deze fantastische tijd alweer voorbij. Net als andere jaren mogen de kinderen opgepikt worden op locatie.
Kampplaats Dit jaar trekken we naar het verre Antwerpen en gaan we Bornem ontdekken!
Hieronder vind je het adres, zodat je postduif zeker niet verloren vliegt
KLJ Meensel-Kiezegem
Riddermoerstraat 15
2880 Bornem - Eichem
Inschrijven Inschrijven voor dit superleuk kamp kan je vanaf nu !!! Het is zelfs heel simpel, je kan gewoon hier kliken om je in te schrijven.
Valiezen Het preciese moment dat onze camion beschikbaar is om al jullie zware valiezen in te laden, en andere info kan je altijd vinden in ons kampboekje .
En hop, op AVONTUUR Voor degene die echt niet meer kunnen wachten tot we allemaal samen in onze beste verkleedkleren naar Ninove vertrekken, Geen nood speciaal voor jullie hebben we een timer to gevoegd die exact verteld wanneer het kamp eindelijk gaat beginnen. In ... dagen en ... begint het feest, mijn gedacht!
Kampboekje Jullie hebben ze allemaal al wel (of zullen ze binnenkort wel hebben ...), maar hier kan je ze ook terugvinden, het kampboekje uiteraard.

grasspriet Wie zijn wij grasspriet Email grasspriet KLJ M-K App grasspriet Facebook grasspriet Privacy grasspriet